Avcılı İlkokulu

Vizyon: İstiyoruz ki: Öğrencilerimiz ve çalışanlarımız Avcılı İlkokulunda bulunmaktan gurur duysun, Avcılı İlkokulunun bir ferdi olmak ayrıcalık olsun Yetiştirdiğimiz her öğrenci hayatın zorlukları karşısında kendi kendine yetebilsin Avcılı İlkokulu mezunları ülke yönetiminde söz sahibi olsun. Okulumuzda çalışanlar ve öğrenciler doğruları yaptıklarında ortaya çıkabilecek sonuçlardan korkmasınlar ve gerçekleri yerine getirirken endişeleri olmasın Öğrencilerimiz çağın değişen ve yenilenen bilgilerini yakalamayı edinilen bilgileri yaşamında kullanabilmeyi öğrensin. Okulumuz her yıl yenileşerek gelişen çevreye destek ve öncü olsun. Her veli okulumuzda öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.

Misyon: Üretken, sorumluluk almasını bilen, kendisi ve toplumla barışık bireyler yetiştirmek.

Başarılar: .

Isınma: Merkezi Kalorifer
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://avciliio.meb.k12.tr

Adres - Avcılı Mahallesi. No 110 Ceylanpınar / ŞANLIURFA

Adres - Avcılı Mahallesi. No 110 Ceylanpınar / ŞANLIURFA

Ulaşım Köye ulaşım çok rahat olup yollar tamamen asfalttır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe Merkezine 16 Km il Merkezine de 156 km mesafededir.